Free shipping from €50 Belgium & within 3 - 5 workdays

Shipping policy

 Verzending

Eens een bestelling geplaatst en betaald is, hanteren we een maximaleverzendingstijd van zevenwerkdagen maar ons doel is het binnen de drie werkdagen verpakt en verzonden te hebben tot bij u thuis.

Wij behouden het recht de leverdatum uit te stellen indien het product niet meer voorradig is. KOBA HANDMADE is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending.

Na ontvangst heeft u 48u de tijd om de levering te controleren op de correcte inhoud en eventuele beschadigingen. KOBA HANDMADE is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook aan de bestelde producten zou ontstaan of schade die zou ontstaan aan andere objecten of personen door het verkeerd aanwenden van de producten.

De tarieven zijn afhankelijk van het gewicht van je pakket en het land van de verzending. 

België: 5 euro

Duitsland, Nederland : 6 euro

Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk:  10 euro

Rest van Europa: 20 euro

In het geval dat de zending beschadigd is tijdens het transport, zal KOBA handmade de bestelling opnieuw verzenden of terugbetalen na bewijs van de verzendschade (duidelijke foto's). KOBA handmade is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten.

Afhalen

U kan uw bestelling ook afhalen op onderstaand adres:

Guyotdreef 21                  
2930 Brasschaat                        

 

U krijgt dan een mailtje wanneer u bestelling klaar ligt. Gelieven daarna een afspraak te maken om je bestelling op te halen.